Familie Planckaert krijgt slecht nieuws te horen: fans zijn stomverbaasd showbizz
showbizz

Familie Planckaert krijgt slecht nieuws te horen: fans zijn stomverbaasd

Familie Planckaert krijgt slecht nieuws te horen: fans zijn stomverbaasd

Op zondag 30 oktober keert het Eén-programma ‘Château Planckaert’ terug naar het scherm. Fans kunnen zich dus verheugen op de terugkeer van hun favoriete familie. Het wordt een bijzonder seizoen vol veranderingen. Maar er is ook slecht nieuws.

Vanaf volgende week kunnen we de avonturen van Eddy Planckaert en co weer elke zondag op de voet volgen. Ook voor het nieuwe seizoen neemt de familie ons weer mee naar Frankrijk. En deze keer staan er heel wat veranderingen te gebeuren. Het seizoen zit boordevol grootse gebeurtenissen.

Zo zal Pauline De Vos, de vlam van Junior, ook van de partij zijn en mee de handen uit de mouwen steken. Er volgen enkele aangrijpende afleveringen waarin de familie afscheid moet nemen van mémé Clara en waarin ze het chambre d'hôtes-hoofdstuk afsluiten.

Maar na vier afleveringen verdwijnen de Planckaerts alweer van de buis. De realityreeks wordt namelijk onderbroken door de uitzendingen van het WK voetbal. Iets wat de fans natuurlijk niet gelukkig stemt. Maar niet getreurd, na het WK wordt de draad gewoon weer opgepikt en zendt Eén de resterende afleveringen uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws