Gunther Levi doet groot misverstand bij 'Familie' uit de doeken: "Helaas" showbizz
showbizz

Gunther Levi doet groot misverstand bij 'Familie' uit de doeken: "Helaas"

Gunther Levi doet groot misverstand bij 'Familie' uit de doeken: "Helaas"

Meer dan 23 jaar reisde Gunther Levi dag in dag uit af naar de set van ‘Familie’ om in de huid van Peter Van den Bossche te kruipen. Vorig seizoen stierf het oerpersonage in een brand. Een exit die bij velen nog onbegrip oproept.

Vorig seizoen kwam Peter samen met zijn moeder Marie-Rose (Martine Jonckheere) om in een woningbrand. Beide acteurs kregen zomaar hun ontslag bij ‘Familie’ voorgeschoteld. Een zware klap die hen allebei heel zwaar viel.

Het verbaasde jan en alleman toch dat Gunther Levi niet aanwezig was op het grote '30 jaar Familie Feest’. Zijn afwezigheid was extra verrassend aangezien hij oorspronkelijk ook zou optreden met De Romeo’s. Trouwe kijkers dachten dat hij net als Martine Jonckheere niet kwam opdagen omdat hij zijn ontslag nog niet had verteerd.

Maar niets is minder waar. Het was gewoon praktisch niet haalbaar om van de partij te zijn. Gunther was op dat moment namelijk op reis in de VS. "Was ik in Europa op vakantie geweest, ik was zeker vroeger teruggekeerd of over en weer gevlogen voor die show", vertelt hij in Primo. Maar even snel terugvliegen uit Amerika, was net iets te veel van het goede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws