Hartsvriendin van Linda Mertens zegt meer over haar comeback: "Heel bijzonder" showbizz
showbizz

Hartsvriendin van Linda Mertens zegt meer over haar comeback: "Heel bijzonder"

Hartsvriendin van Linda Mertens zegt meer over haar comeback: "Heel bijzonder"

Jessy De Smet van ‘The Mackenzie’ deelde onlangs het podium met hartsvriendin Linda Mertens. Nu moet Jessy toch wat kwijt over Linda’s comeback.

Er is een heuse 90’s-revival aan de gang in het buitenland en dat heeft ook Jessy van ‘The Mackenzie’ gemerkt. Zij treedt momenteel erg vaak op in onder meer het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Enkele weken geleden stond ze op een Engels festival en daar deelde ze het podium met niemand minder dan Linda Mertens van Milk Inc.

Linda Mertens stopte abrupt met optreden na het overlijden van haar dochtertje. Recent verscheen er plotseling een affiche van een Spaans festival waar haar naam op staat en nu stond ze ook op het podium met Jessy. “Het was heel bijzonder en heel leuk”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws. Is Linda zich aan het klaarstomen voor een grote comeback? Voorlopig houden Linda én Regi de lippen nog stijf op elkaar.

Jessy heeft een duidelijk antwoord op de vraag of Linda back in business is. “Ik denk dat je het haar zelf gaat moeten vragen”, zegt ze. “Ik denk dat ze op een bepaald moment zelf de tijd zal nemen om alle vragen die er zijn te beantwoorden of een statement te maken”, klinkt het. “Ik wens het haar in ieder geval van harte. Ik hoop dat ze er terug staat”, sluit Jessy af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws