Herman Brusselmans en vriendin hebben treurig nieuws: "Het moet voor de baby" showbizz
showbizz

Herman Brusselmans en vriendin hebben treurig nieuws: "Het moet voor de baby"

Herman Brusselmans en vriendin hebben treurig nieuws: "Het moet voor de baby"

Herman Brusselmans wordt in maart op zijn 65ste voor de eerste keer papa. Zijn vriendin Lena is zwanger van hun eerste kindje. De komst van de baby zal een heleboel grote veranderingen met zich meebrengen.

Zo heeft Herman alvast één goed voornemen: stoppen met roken. Maar dat is niet de enige drastische beslissing die de schrijver heeft genomen. Na 22 jaar neemt hij ook afscheid van zijn geliefde loft in Gent.

“’t Is met pijn in het hart dat ik er ga vertrekken, maar we moeten nu eenmaal een extra kamer hebben voor dat kind”, vertelt hij in Humo. Het koppel blijft wel gewoon in Gent wonen, maar dat is deels tegen de zin van Lena. Zij had haar zoontje graag in Amsterdam grootgebracht, waar ze zelf ook is opgegroeid.

Herman en Lena weten duidelijk waarnaar ze op zoek zijn. “We zoeken een huis waarvoor ik ten hoogste 250.000 euro zal moeten opleggen, na de verkoop van de loft”, aldus Herman. Maar echt eenvoudig is dat niet. Ze willen namelijk alles: minstens drie slaapkamers, een tuintje en een garage voor Hermans twee motors. Dat belooft nog een heuse zoektocht te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws