Iedereen is hetzelfde opgevallen op foto's van Matteo Simoni's dochtertje Giulia showbizz
showbizz

Iedereen is hetzelfde opgevallen op foto's van Matteo Simoni's dochtertje Giulia

Iedereen is hetzelfde opgevallen op foto's van Matteo Simoni's dochtertje Giulia

Zo’n drie jaar geleden werd Matteo Simoni voor de eerste keer papa. Sindsdien mogen de acteur en zijn vriendin Loredana Falone zich trotse ouders noemen van hun dochtertje Giulia.

Matteo en Loredana zijn ondertussen al enkele jaren samen. Eind 2019 verwelkomden ze ook hun eerste kindje. Daar zijn ze allebei erg trots op. Meermaals zien we de kleine Giulia op Instagram verschijnen. Ook nu deelt Matteo een reeks foto’s van zijn spelende dochtertje in het zand tijdens een gezellig zondags uitje.

Met deze schattige fotoreeks doet Matteo duizenden harten smelten. Dochter Giulia heeft duidelijk de mooie genen van haar ouders meegekregen en dat is zijn volgers niet ontgaan. “Zo’n mooi kindje, jullie mogen trots zijn”, “Wat een schatje” en “Wauw, schitterende plaatjes”, schrijven ze.

Maar er is nog iets dat hen allemaal opgevallen is. De kleine Giulia lijkt als twee druppels water op haar papa. “Wat een prachtige ogen, die heeft ze van jou”, “Mooi meisje, Matteo in het klein” en “Helemaal de papa”, laten Matteo’s volgers hem weten. “Een terechte fiere papa”, besluit iemand. En ook Louis Talpe blaast hen een kusje toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws