James Cooke zet Gert Verhulst op zijn plaats met harde sneer showbizz
showbizz

James Cooke zet Gert Verhulst op zijn plaats met harde sneer

James Cooke zet Gert Verhulst op zijn plaats met harde sneer

James Cooke en Gert Verhulst zijn een onafscheidelijk duo. Hoewel ze voorlopig geen programma delen, staan ze binnenkort wel voor het eerst samen op de planken. Als dat maar goed afloopt.

Naast Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zullen ze vanaf december schitteren op het podium van de Studio 100-musical ‘Vergeet Barbara’. Voor het eerst staan de vier vrienden samen op de planken. Bij Qmusic vertellen ze meer over de feelgoodmusical.

Aan humor geen gebrek. “Ik speel de vader van deze drie jongeheren hier”, vertelt Gert op de radio. Daarmee verwijst hij James, Jelle en Jonas. "Dat moet een heel lelijke moeder geweest zijn", lacht hij. Het gaat over een Vlaams gezinnetje in de jaren zeventig. En de zonen hebben grote ambities. “Eentje wil coureur worden, de andere zanger en James... Wat wil jij weer worden?”, vraagt hij zich af.

James heeft een heel treffend antwoord klaar. "Ik ben gewoon jouw sloef zoals altijd", klinkt het. Eén ding is zeker. “Wij beleven dolle avonturen. Het is een echte comedy: lachen, gieren en brullen van begin tot einde", licht Gert al een tipje van de sluier op. En dat geloven we, als we zien hoe de sfeer tussen de vier mannen goed zit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws