Janine Bischops maakte foute levenskeuzes: "Hier heb ik nu enorm veel spijt van" showbizz
showbizz

Janine Bischops maakte foute levenskeuzes: "Hier heb ik nu enorm veel spijt van"

Janine Bischops maakte foute levenskeuzes: "Hier heb ik nu enorm veel spijt van"

Janine Bischops zien we wel vaker schitteren op VTM als Brigitte in ‘Familie’, maar zondag dook ze ook even op in ‘The Voice van Vlaanderen’. Niet om zelf deel te nemen, maar om te supporteren voor haar kleindochter Kaat.

Kaat wist Mathieu Terryn te overtuigen met haar Blind Audition en stootte zo door tot de volgende ronde. Bomma Janine was van de partij als trouwste fan. Ze heeft dan ook een fantastische band met haar kleindochter. Maar dat was vroeger anders.

“Ik was nooit de grootmoeder die op haar kleinkinderen babysitte”, biecht Janine op in Dag Allemaal. “Jammer genoeg ben ik een hardwerkende oma, ik werkte van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat”, vervolgt ze. Daardoor zag ze haar kleindochter bitter weinig en dat vindt de actrice nu erg jammer. “Ik heb daar ergens wel spijt van, ja”, stelt ze vast.

Daarom is het des te fijner dat oma en kleindochter nu naast elkaar wonen. Ze zijn twee handen op één buik. “Al ben ik nog veel weg, hoor. Maar het is wel gezellig. Soms hoor ik Kaat door de muur heen lachen en plezier maken met haar vrienden. Leuk, dat brengt leven in de brouwerij”, denkt de actrice erover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws