Sarah Puttemans maakt Viktor jaloers en laat diep in haar boezem kijken: "Wow!" sexy
sexy

Sarah Puttemans maakt Viktor jaloers en laat diep in haar boezem kijken: "Wow!"

Sarah Puttemans maakt Viktor jaloers en laat diep in haar boezem kijken: "Wow!"

Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, maakt haar volgers gek op Instagram. Ze post namelijk heel uitdagende selfies waarop ze veel laat zien.

Sarah Puttemans kennen we als de vriendin van Viktor Verhulst. Het koppel is ondertussen al 2 jaar samen en ze zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Daarnaast doet de 23-jarige influencer het ook erg goed op Instagram. Dat komt omdat ze ook wel eens ondeugend durft te zijn. Zo plaatst ze geregeld enkele kiekjes waarop ze wat meer van haar lichaam toont.

Ook nu deelt ze weer 3 bijzondere plaatjes. “Glammie time”, aldus Sarah die zojuist haar haar en make-up heeft gedaan. Echter valt dat niet alleen op aan de selfies, want ze draagt een speciale outfit. Het zwarte topje is namelijk weinig verhullend, waardoor ze heel veel van haar borsten laat zien.

Haar volgers vinden dat helemaal niet erg, want volgens hen ziet Sarah er enorm goed uit. Dat willen ze ook graag aan haar laten weten in de commentaren. “Damn”, “Gorgeous”, “Prachtige meid”, “Mooie foto”, “Prachtige outfit”, “Mooie outfit, mooie dame” en “Wauw, knap hoor!”, reageren ze onder meer.

Populair

Laatste nieuws