Jiri uit 'Blind Getrouwd' schrikt Florence af: "Daarom zette ik stap terug" showbizz
showbizz

Jiri uit 'Blind Getrouwd' schrikt Florence af: "Daarom zette ik stap terug"

Jiri uit 'Blind Getrouwd' schrikt Florence af: "Daarom zette ik stap terug"

Jiri en Florence noemen zichzelf de slakjes van de groep. Dat is ook de kijker niet ontgaan. Toch groeien de twee steeds dichter naar elkaar toe.

Zo keken ze er enorm naar uit om te gaan samenwonen. Ze hopen dat het hen nog dichter bij elkaar zal brengen. Florence wil het wel nog kalm aan doen. Bij Jiri borrelen er al gevoelens op, bij haar is dat nog niet het geval. Zij houdt de boot nog wat af. En daar heeft ze zo haar redenen voor.

Op tv zagen we al dat ze het moeilijk had om Jiri’s huis te bezoeken omdat hij het samen met zijn ex heeft gekocht en er ook twee jaar met haar heeft gewoond. “Jiri had zich zes maanden na zijn relatiebreuk al voor ‘Blind Getrouwd’ ingeschreven. Ik vond dat heel snel”, biecht Florence op in TV-Familie. Dat bleef maar in haar gedachten spelen, ook tijdens het samenwonen.

Florence had gedurende het hele ‘Blind Getrouwd’-avontuur het gevoel dat Jiri nog niet klaar was voor een nieuwe relatie. “Hij zei van wel, maar ik twijfelde daaraan. Voor mij was ’t daardoor soms een stap terug”, moet haar van het hart. “Om mezelf te beschermen”, aldus Florence.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws