Roxeanne Hazes is om niets verlegen en toont haar borsten: "Zo sexy" showbizz
showbizz

Roxeanne Hazes is om niets verlegen en toont haar borsten: "Zo sexy"

Roxeanne Hazes is om niets verlegen en toont haar borsten: "Zo sexy"

Haar familie doet de laatste tijd heel wat stof opwaaien, maar daar houdt Roxeanne, zus van André Hazes, zich liever buiten. Zij trekt zich niets aan van dat boeltje en gaat volledig uit de kleren.

“Laat die beha maar lekker in de kast vandaag” was het motto van Roxeanne Hazes. Op de Instagrampagina van het Nederlandse magazine LINDA. gaat ze met haar borsten bloot. Maar dat doet ze niet zonder reden. Donderdag was het namelijk ‘No Bra Day’, een dag waarop alle vrouwen hun beha links mogen laten liggen om hun borsten te vieren.

Die dag is niet zomaar een ding geworden. Bedoeling is vooral aandacht te schenken aan de meest voorkomende kankersoort bij vrouwen, namelijk borstkanker. Daarom is het van uiterst belang om je borsten regelmatig te checken.

Voor veel vrouwen klinkt ‘No Bra Day’ als muziek in de oren. Zij volgen Roxeanne maar al te graag. “Heerlijk”, “Echt genieten” en “Topidee”, schrijven ze. Voor anderen is het dan weer dagelijkse kost: “Ik laat mijn borsten elke dag vrij” en “Ik houd wel vaker een no bra day”. Maar ook over Roxeanne zelf willen ze natuurlijk wat kwijt. “Topvrouw en topfoto” en “Best wel sexy”, lezen we in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws