Jonas Van Geel en Jelle Cleymans over hun vriendschap: "Heel veel discussies gehad” showbizz
showbizz

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans over hun vriendschap: "Heel veel discussies gehad”

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans over hun vriendschap: "Heel veel discussies gehad”

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn al van jongs af aan heel goede vrienden. Naast hun sterke vriendschap werken ze ook vaak samen. Toch hebben ze soms ook moeilijkheden.

Jonas en Jelle kennen elkaar al sinds hun kindertijd. Ondertussen zijn ze al meer dan 25 jaar bevriend. Daarnaast werken ze ook vaak samen. Zo treden ze onder meer op als het duo Cleymans & Van Geel en zijn ze binnenkort samen te zien in de nieuwe musical ‘Vergeet Barabara’.

Ondanks dat ze zowel in hun werk- als in hun privéleven goed met elkaar overweg kunnen, wil dat niet zeggen dat het altijd goed gaat tussen de twee. Zo onthullen ze in Primo een opmerkelijk detail over hun vriendschap dat niemand zou verwachten. Ze vertellen namelijk meer over de wedstrijdjes tafeltennis die ze vroeger speelden en soms uit de hand liepen. “Die waren soms op het scherpst van de snee”, vertelt Jelle.

“Ze waren pittig en pissig. Ik was een slechte verliezer. Jelle kan beter tegen zijn verlies”, bekent Jonas. Dat leidde soms tot ergernissen, waardoor ze vaak ruzie maakten “We hebben heel veel discussies gehad rond de pingpongtafel, maar de vriendschap is overeind gebleven”, biecht Jelle op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws