Junior Planckaert ligt in ziekenhuis, vriendin Pauline laat weten hoe het gaat showbizz
showbizz

Junior Planckaert ligt in ziekenhuis, vriendin Pauline laat weten hoe het gaat

Junior Planckaert ligt in ziekenhuis, vriendin Pauline laat weten hoe het gaat

Junior Planckaert deelt op zijn Instagrampagina dat hij in het ziekenhuis ligt. Zijn vriendin Pauline moet daar wat over kwijt.

Junior Planckaert ligt momenteel in het ziekenhuis. Een jaar geleden had Junior een motorongeval en raakte daarbij zwaargewond. Zijn knie was er erg aan toe en daar heeft hij nu nog steeds heel veel last van. Daardoor moest hij nu opnieuw een operatie ondergaan.

Junior blijft namelijk last hebben van ontstekingen. Dat is niet goed en daarom hebben de chirurgen besloten om alle metalen schroeven en platen uit zijn knie te halen. “Weer een paar vijzen kwijt”, schrijft Junior op Instagram. Hij deelt ook meteen een foto waarop hij in een ziekenhuisbed ligt.

“Hopelijk kan mijn revalidatie nu echt beginnen”, voegt hij nog toe. Zijn vriendin Pauline De Vos kan het alvast niet laten om een beetje te lachen met hem. “Een paar vijzen meer of minder, veel verschil merk ik niet”, klinkt het. In de commentaren wensen andere volgers hem alvast veel beterschap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws