Katrien De Ruysscher heeft een verleden met Geert Hunaerts: "Kort, maar intens" showbizz
showbizz

Katrien De Ruysscher heeft een verleden met Geert Hunaerts: "Kort, maar intens"

Katrien De Ruysscher heeft een verleden met Geert Hunaerts: "Kort, maar intens"

Katrien De Ruysscher, beter bekend als Judith uit ‘Thuis’, is deze week te gast in de podcast ‘De Thuisploeg’. Daarin heeft ze heel wat te vertellen over de soap. Maar vooral één iets opvallends kwam daar ter sprake.

In ‘Thuis’ komen Judith en Peter (Geert Hunaerts) erg goed overeen. Na de scheiding met Femke (Vanya Wellens) vond hij bij Judith een luisterend oor. Maar niet alleen in de reeks kunnen de twee het goed met elkaar vinden. Wat niemand namelijk wist, is dat Katrien en Geert een verleden delen.

De acteurs kennen elkaar al van kinds af aan. Ze zijn in dezelfde gemeente opgegroeid en Geert was erg goed 'bevriend' met Katriens beste vriendin. Zo werden ook zij heel goede vrienden. En als tieners zetten ze vroeger dus ook vaak samen de bloemetjes buiten. “Ik ging zelfs met Geert naar de Carré”, vertelt Katrien. “Dat was een korte periode, maar wel heel intensief”, geeft ze toe.

Maar meer dan vrienden zijn Katrien en Geert nooit geworden. “Er is nooit iets gebeurd tussen ons, nee”, wil ze meteen kwijt. “Maar mijn vriendin wel, zij was samen ‘de Geert’”, klinkt het. Op de set van ‘Thuis’ was het dus vast en zeker een prettig weerzien. Al doken de acteurs eerder al eens samen op in ‘Vermist’, waar ze dan wel een koppeltje mochten spelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws