Koen Wauters haalt fel uit naar 'The Voice'-winnaar Ibe: "Te hoge verwachtingen" showbizz
showbizz

Koen Wauters haalt fel uit naar 'The Voice'-winnaar Ibe: "Te hoge verwachtingen"

Koen Wauters haalt fel uit naar 'The Voice'-winnaar Ibe: "Te hoge verwachtingen"

Ook dit seizoen is Koen Wauters weer van de partij als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Hij kent ondertussen de kneepjes van het vak. Hij leverde ook al verschillende winnaars op, denk maar aan Ibe Wuyts.

Enkele teamleden van Koen wisten het al erg ver te schoppen. Denk maar aan Laura Tesoro, een grote naam in de Vlaamse mediawereld, maar ook ooit lid van Team Koen. Ook hielp Koen al enkele kandidaten naar de overwinning. Ibe Wuyts was er een van. Maar die noemde ‘The Voice’ winnen onlangs een vergiftigd geschenk.

Koen Wauters toont veel begrip voor die uitspraak, maar tegelijkertijd zet hij Ibe stevig op zijn plaats. “Ibe heeft veel kansen gekregen en gegrepen”, vertelt hij in Dag Allemaal. “Maar voor een gast die op de deur staat te bonken om helemaal door te breken, viel die coronaperiode met de lockdowns uiteraard heel slecht”, gaat hij verder.

“En als je wint en keiveel talent hebt, zijn er nu eenmaal verwachtingen, van de platenfirma en het publiek”, wijst Koen Ibe terecht. Een vergiftigd geschenk zou hij het zelf niet noemen. “Ik ben er zeker van dat 99% van de kandidaten dit jaar het zich niet beklaagt dat ze zich ingeschreven hebben, waar het verhaal ook eindigt”, klinkt het. Ze doen het volgens hem vooral voor de ervaring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws