Koen Wauters moet wat kwijt over zijn kinderen: "Daar heb ik geen probleem mee" showbizz
showbizz

Koen Wauters moet wat kwijt over zijn kinderen: "Daar heb ik geen probleem mee"

Koen Wauters moet wat kwijt over zijn kinderen: "Daar heb ik geen probleem mee"

Twee pubers in huis hebben, het is niet evident. En dat is precies wat Koen Wauters nu doormaakt. Maar daar weet de zanger precies wel raad mee.

Nono is zestien jaar oud, Zita achttien. Koens beide kinderen zitten momenteel nog op de middelbare school, maar ze naderen nu stilaan wel een leeftijd waarop hun vader moet leren om hen los te laten. Toch valt Koen dat niet echt zwaar.

“Met loslaten heb ik geen probleem. Ik dacht: dat gaat me moeilijker vallen”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws. Hij probeert hen wel van alles mee te geven. Enkele levenslessen of goede raad voor hun eigen bestwil bijvoorbeeld. Maar voor de rest laat hij hen aan hun lot over. “Je leven zal je zelf moeten uitvissen”, geeft Koen zijn kinderen mee.

Nono en Zita zijn volgens hem trouwens nog te jong om te weten wat ze echt willen in het leven. Toen Koen achttien was, wist hij het zelf ook niet. “Van mij mogen m’n kinderen doen wat ze willen. Ik zal nooit iets forceren”, vertelde hij eerder al in TV-Familie. “Nono en Zita hebben al van tv-werk en een musical geproefd, dat is al boeiend”, zegt hij nu. Wie weet staat hen dus een even mooie mediacarrière als hun vader te wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws