Laura uit 'Blind Getrouwd' deelt pijnlijk bericht : "Mijn wereld stortte in" showbizz
showbizz

Laura uit 'Blind Getrouwd' deelt pijnlijk bericht : "Mijn wereld stortte in"

Laura uit 'Blind Getrouwd' deelt pijnlijk bericht : "Mijn wereld stortte in"

Het 'Blind Getrouwd'-avontuur was voor Laura Lieckens geen succes. Gelukkig vond ze later de liefde bij Yorben. En sinds enkele weken mag ze zich - naast plusmama van Enthe - ook trotse moeder noemen van haar eerste zoontje Eben.

Jammer genoeg is er één iemand die het jongetje nooit zal leren kennen: Laura’s mama. En dat breekt haar hart. 22 jaar geleden verloor Laura haar moeder namelijk aan kanker. Op Instagram neemt ze even de tijd om haar te herdenken met een hartverscheurend bericht.

"Op 26/09/2000 stortte mijn wereld in", begint de tekst. Na 22 jaar went het verdriet maar niet. Ze mist haar moeder nog enorm. "34 jaar, 2 kindjes, een fantastische job, in de fleur van haar leven, maar het mocht niet zijn", gaat ze verder.

"Alles zou ik afgeven om terug te weten hoe je stem klonk, hoe je kusjes aanvoelden, hoe je armen rond me sloegen als ik troost nodig had. Ik ben het verdomme allemaal vergeten, mama", schrijft ze gebroken. Wat ze wel voor altijd met zich zal meedragen, is dat ze een fantastische mama voor Laura was. En nu wil Laura hetzelfde doen voor haar kindjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws