Linda Mertens uit 'Milk Inc.' maakt opmerkelijke comeback die niemand zag aankomen showbizz
showbizz

Linda Mertens uit 'Milk Inc.' maakt opmerkelijke comeback die niemand zag aankomen

Linda Mertens uit 'Milk Inc.' maakt opmerkelijke comeback die niemand zag aankomen

Eind september kregen we te horen dat Linda Mertens opnieuw het podium zou betreden in het buitenland. Een langverwachte comeback na vijf jaar afwezigheid. Maar het is niet zoals iedereen voor ogen had. Nu verrast ze iedereen opnieuw.

De voormalige ‘Milk Inc.’- zangeres verdween na het overlijden van haar 2,5-jarige dochtertje Lio helaas vijf jaar uit de schijnwerpers. Maar een paar weken geleden raakte bekend dat de zangeres opnieuw zou optreden. Goed nieuws voor de fans dus, al zou ze deze keer in Spanje op het podium stappen.

Daar zou ze in november optreden op een festival. Maar Linda kon helemaal niet meer zo lang wachten om weer in de spotlights te treden. Tot verrassing van velen gaf ze afgelopen weekend al een spetterend optreden tijdens een dance-event in het Engelse Blackpool. Hoewel het een korte show was, zong ze de pannen van het dak.

Fans hopen natuurlijk dat Linda binnenkort ook in ons land weer op het podium zal schitteren. Of de zangeres dat zelf ook van plan is, is nog een groot vraagteken. Voorlopig lijken haar ogen vooral op het buitenland gericht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws