Matteo Simoni in de wolken door fantastisch nieuws: "Een unicum" showbizz
showbizz

Matteo Simoni in de wolken door fantastisch nieuws: "Een unicum"

Matteo Simoni in de wolken door fantastisch nieuws: "Een unicum"

Dinsdagavond ging de gloednieuwe Vlaamse film ‘Zillion’ in première, met Matteo Simoni in de hoofdrol. Dat die avond een groot succes was, kunnen we wel zeggen. Maar nu er komt nog meer goed nieuws Matteo’s kant op.

Veel mensen zijn razend benieuwd naar ‘Zillion’, zoveel is duidelijk. De grootse première wist al duizenden mensen naar de bioscoop te lokken. Dat voorspelt alleen maar goede dingen voor het verdere succes van de film. Maar liefst zo’n 17.000 mensen kochten nu al hun ticket om de film op het witte doek te zien. Dat weet Het Laatste Nieuws.

“Een unicum", weet woordvoerster Anneleen Van Troos te vertellen. “Ik kan me geen enkele andere Vlaamse film herinneren waarvoor er op voorhand zoveel interesse was”, klinkt het. Het is dan ook erg uitzonderlijk. “Meestal zie je dat enkel bij Amerikaanse blockbusters”, zegt Van Troos zelfs.

Intussen zouden die cijfers zelfs nog een pak gestegen zijn. Dat hebben ze onder andere te danken aan de ‘relive the hype’-feestjes op vrijdag- en zaterdagavond. “Dan spelen we de film in 14 zalen van Kinepolis Antwerpen en krijgt iedereen nadien toegang tot de Waagnatie in Antwerpen, waar de sfeer van de Zillion zo goed mogelijk is nagebootst”, aldus Van Troos.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws