Matteo Simoni in ziekenhuis na wilde nacht: "Aan het rondspartelen op het gras" showbizz
showbizz

Matteo Simoni in ziekenhuis na wilde nacht: "Aan het rondspartelen op het gras"

Matteo Simoni in ziekenhuis na wilde nacht: "Aan het rondspartelen op het gras"

Matteo Simoni schittert binnenkort in de nieuwe film ‘Zillion’. Zelf heeft de acteur ook een wild uitgaansleven achter de rug en daar vertelt hij nu openlijk meer over.

In ‘Zillion’ vertolkt Matteo Simoni Dennis Black Magic, de pornokoning van België. In de film over de beruchte danstempel krijgen we een glimp te zien van het nachtleven en natuurlijk ook het druggebruik. Zelf is Matteo ook niet altijd zo braaf geweest, bekent hij aan Humo. “Als reactie op de dood van mijn oudere broer ben ik als een wildeman in het nachtleven gedoken”, klinkt het.

“Ik wilde het leven uitdagen. Ik ging op zoek naar het experiment. Tot ik op een dag in het ziekenhuis wakker werd”, bekent Matteo. Hij legt ook uit wat er juist gebeurd is op een van zijn wildste avonden. Op Pukkelpop dronk hij namelijk een fles cola leeg die hij kreeg van iemand die hij niet zo goed kende. “Wat volgde, heb ik alleen van horen zeggen”, zegt hij.

“Mijn vrienden werden bang en gingen hulp halen. Ik was aan het rondspartelen op het gras als een vis op het droge”, onthult hij. De dag nadien werd Matteo ’s ochtends wakker in het ziekenhuis. Dat was wel een wake-upcall. “Een niet mis te verstane boodschap: ik moest mijn leven omgooien", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws