Metejoor ziet het niet goed komen in 'Liefde voor Muziek': "Hou me nu al vast" showbizz
showbizz

Metejoor ziet het niet goed komen in 'Liefde voor Muziek': "Hou me nu al vast"

Metejoor ziet het niet goed komen in 'Liefde voor Muziek': "Hou me nu al vast"

Gisteren maakte VTM de artiesten bekend die zullen schitteren in het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Een verrassende selectie zangers en zangeressen, waaronder niemand minder dan Metejoor.

Metejoor is misschien de minst verrassende naam van het gezelschap. De zanger scoort hit na hit, dus zijn carrière nam een snelle vaart. Met negen singles en een album hebben de andere artiesten dan ook meer dan genoeg materiaal om uit te kiezen.

In Dag Allemaal laat Metejoor blijken dat hij er alvast enorm veel zin in heeft. Al is er nu al één iets dat hij niet goed ziet komen. Elk jaar opnieuw ziet hij de tranen uit de ogen van de artiesten stromen. "Dat belooft, want ik ben een gevoelig type en een blèter", geeft hij toe.

Maar Metejoor is niet bang om zijn emoties te tonen. Hij heeft dan ook een aantal ballades geschreven, dus hij voelt de bui nu al hangen. Grote kans ook dat iemand zijn nummer 'Niets zonder jou' zal coveren, een liedje dat hij speciaal voor zijn overleden opa schreef. "Ik hou me nu al vast aan de takken van de bomen", bedenkt hij zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws