Na het vreselijke nieuws over haar moeder maakt Evi Hanssen een prachtig gebaar showbizz
showbizz

Na het vreselijke nieuws over haar moeder maakt Evi Hanssen een prachtig gebaar

Na het vreselijke nieuws over haar moeder maakt Evi Hanssen een prachtig gebaar

Vorig jaar kreeg Evi Hanssen te horen dat haar mama Arlette ongeneeslijk ziek is. Haar moeder vecht momenteel tegen kanker en nu wil Evi iets doen om haar een hart onder de riem te steken.

Tien jaar geleden vocht Evi's moeder al tegen borstkanker. Ze herstelde toen volledig, maar vorig jaar dook de ziekte opnieuw op. "Die bleek toen uitgezaaid naar de lever en botten. Ik ben niet meer te genezen", vertelde Arlette eerder in Story.

Evi beslist nu om niet bij de pakken te blijven zitten. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen. Op 1 oktober start de internationale actiemaand in de strijd tegen borstkanker. "Dan zet ik elke dag 10.000 stappen voor Pink Ribbon", schrijft ze op Instagram.

Ze spoort haar volgers aan hetzelfde te doen. "Samen stappen we voor onze gezondheid én zamelen we geld in voor preventie, onderzoek, behandeling en nazorg van borstkanker", laat ze weten. En op de steun van haar volgers kan ze in ieder geval rekenen. Vele hartjes, "Heel veel succes" en "Ik doe zeker mee" vatten de reacties onder Evi's foto samen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws