Na moeilijke periode heeft Goedele Liekens erg goed nieuws over liefdesleven showbizz
showbizz

Na moeilijke periode heeft Goedele Liekens erg goed nieuws over liefdesleven

Na moeilijke periode heeft Goedele Liekens erg goed nieuws over liefdesleven

Seksuologe en politica Goedele Liekens heeft er niet bepaald gemakkelijke tijden op zitten. Ze heeft een zware strijd tegen kanker achter de rug. Maar haar toekomst ziet er gelukkig een pak rooskleuriger uit.

Twee jaar geleden kreeg Goedele helaas te horen dat ze aan huidkanker leed. De tumor was zelfs uitgezaaid naar haar lymfeklieren. Enkele maanden later mocht ze gelukkig al stoppen met de behandeling en werd ze genezen verklaard.

Ook los van de vreselijke ziekte was het geen gemakkelijke periode voor Goedele. Tijdens de behandelingen zag ze helaas haar relatie op de klippen lopen. "Maar je bent geen leuke partner als je kanker hebt", vertelde ze toen openhartig in Gazet van Antwerpen. Dat was een harde klap, zeker nadat ze ook haar relatie met de vader van haar kinderen eerder al zag stranden.

Maar nu lacht het leven haar opnieuw toe. De presentatrice heeft opnieuw het liefdesgeluk gevonden. Dinsdagavond woonde Goedele, net als een heleboel andere BV’s, de filmpremière van ‘Zillion’ bij. Niet alleen Maksim Stojanac en Fabrizio, maar ook zij besloot op de paarse loper te pronken met haar nieuwe vlam. "Hand in hand én al kussend stapten de tortelduifjes door het bioscoopcomplex", meent Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws