Niels Destadsbader en Dieter Coppens krijgen nu al commentaar op nieuw programma showbizz
showbizz

Niels Destadsbader en Dieter Coppens krijgen nu al commentaar op nieuw programma

Niels Destadsbader en Dieter Coppens krijgen nu al commentaar op nieuw programma

Niels Destadsbader en Dieter Coppens gaan samen met 6 andere bekende mannen uit de kleren in het nieuwe programma ‘Alles in de strijd’. Daar krijgen ze nu al heel wat reacties op.

Niels Destadsbader en Dieter Coppens willen zich inzetten om kankers bij mannen meer bespreekbaar te maken en het taboe errond te doorbreken. Daarvoor gaan ze in ‘Alles in de strijd’ letterlijk uit de kleren. Samen met Rik Verheye, Warre Borgmans, Guga Baúl, Joris Brys, Bart Peeters en Malik Mohammed gaan ze een stripact opvoeren in Kursaal Oostende.

De mannen werden 3 maanden lang getraind door een professionele choreograaf en dat proces zal getoond worden in het tv-programma. Geïnteresseerden kunnen nog steeds een ticket kopen voor de slotshow en alle opbrengsten gaan naar Kom op tegen Kanker. Niels en Dieter krijgen nu al heel wat reacties op ‘Alles in de strijd’.

Zo reageren veel fans op hun Instagramberichten met positieve berichtjes. “Het is goed dat jullie meer bekendheid geven aan kankers, niemand zou nog iemand moeten afgeven aan die vieze vuile ziekte”, “Mannen met ballen! Eindelijk bespreekbaar, groot applaus”, “Goed bezig mannen”, “Heel moedig van jullie allemaal” en “Veel succes”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws