Pat Krimson stort volledig in na zwaar verlies: "Komt keihard binnen" showbizz
showbizz

Pat Krimson stort volledig in na zwaar verlies: "Komt keihard binnen"

Pat Krimson stort volledig in na zwaar verlies: "Komt keihard binnen"

Pat Krimson en Loredana hebben er een hectische zomer op zitten. Ze veroverden heel wat grote podia doorheen heel Vlaanderen, maar in augustus moest Pat helaas ook afscheid nemen van zijn mama.

De gezondheid van Pat Krimsons mama ging deze zomer erg snel achteruit. Ze leed aan dementie en is de laatste tijd een paar keer gevallen. Daarbij liep ze heel wat wonden op, die door haar suikerziekte niet meer genazen. Op 5 augustus overleed ze helaas na een lange lijdensweg. Een verlies dat Pat ondraaglijk vindt.

Toch besloot hij zijn optredens met Loredana niet te cancelen. “Het was de drukste zomer die we ooit gehad hebben, maar ergens was dat goed, zo kon ik ons ma niet te hard missen”, vertelt de dj in Dag Allemaal. Maar nu de kalmte wat is teruggekeerd, slaat het gemis dubbel zo hard toe.

“Ik denk dat het nu pas aan het binnenkomen is”, moet Pat van het hart. Afgelopen zomer kon hij zijn verdriet in alle drukte wegcijferen. “Maar nu komt dat soms keihard binnen. En besef ik dat ik haar enorm mis”, moet hij toegeven. “Ik ben een grote beer, maar ik ben een gevoelig type, hé”, aldus Pat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws