Pauline Slangen zwijgt niet langer: zo zit het écht met haar liefdesleven showbizz
showbizz

Pauline Slangen zwijgt niet langer: zo zit het écht met haar liefdesleven

Pauline Slangen zwijgt niet langer: zo zit het écht met haar liefdesleven

Sinds haar overwinning in 'Regi Academy' is Pauline Slangen niet meer uit de Vlaamse muziekwereld weg te denken. Deze zomer bracht ze haar eerste solonummer 'Uit Mijn Hoofd' uit. En de boodschap achter de single is uit haar leven gegrepen.

De single gaat namelijk over een relatie die je maar moeilijk kan loslaten. "Je bent wel uit mekaar, maar krijgt die persoon niet uit je gedachten. Ik denk dat iedereen wel al eens in zo’n situatie heeft gezeten, ook ik", vertelt ze openlijk in Story.

Maar nu zijn die tijden voorbij en kent de zangeres heel wat meer geluk in de liefde. Ze heeft namelijk al een tijdje een vriend. De laatste maanden waren echter enorm druk voor Pauline. Heel veel tijd voor haar grote liefde had ze dus niet.

Gelukkig ging hij wel heel vaak mee naar haar optredens. "Hij steunt me in alles wat ik doe en is ook heel trots", weet ze te vertellen. "En hij klaagt niet."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws