Pedro Elias kermt het uit van de pijn en schreeuwt om hulp bij de dokter showbizz
showbizz

Pedro Elias kermt het uit van de pijn en schreeuwt om hulp bij de dokter

Pedro Elias kermt het uit van de pijn en schreeuwt om hulp bij de dokter

Het gaat niet zo goed met Pedro Elias. De televisiepresentator heeft veel pijn en gaat naar de dokter.

Pedro Elias kennen we van enkele televisieprogramma’s zoals ‘Control Pedro’ en ‘De Container Cup’. Toch verschijnt hij soms ook als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Nu is ook te gast in 'De Allerslimste Mens' en zijn laatste passage in het quizprogramma zorgt weer voor heel wat hilariteit.

Dokter Geert Meyfroidt zit momenteel ook terug in de stoeltjes als deelnemer en dat vond Pedro het geschikte moment om zijn probleempje op tafel te leggen. “Ik had last van een wratje, maar dat is nu weggesneden”, vertelt hij. Echter wil hij dat de dokter zijn hechtingen controleert, want hij heeft veel last.

Pedro zegt tegen Geert dat het echt heel veel pijn doet, maar Geert vindt dat de hechtingen er goed uitzien. Niks aan de hand dus volgens de dokter. Erik vraagt vervolgens of Pedro is opgelucht. “Ja, dat is toch uw vakgebied hé?, vraagt hij aan de dokter. “Wat, wratjes?”, vraagt Geert. “Nee wratten”, lacht Pedro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws