Pedro Elias kijkt dood in de ogen: "Tom Waes heeft mijn leven gered" showbizz
showbizz

Pedro Elias kijkt dood in de ogen: "Tom Waes heeft mijn leven gered"

Pedro Elias kijkt dood in de ogen: "Tom Waes heeft mijn leven gered"

Tom Waes is terug van weggeweest. Elke maandag kunnen we de presentator opnieuw aan het werk zien in het populaire ‘Reizen Waes: wereldsteden’. Donderdag waagde hij ook zijn kans in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. En tijdens die uitzending ontdekt de kijker wel iets heel strafs over Tom.

Donderdagavond zat Pedro Elias in de jury van ‘De Allerslimste Mens’. Hij steekt niet onder stoelen of banken wat voor geniaal persoon hij Tom Waes vindt. Niet alleen omwille van zijn tv-werk, maar ook om een andere heel specifieke reden. “Hij heeft letterlijk mijn leven gered. Dat is geen grap, ik was echt bijna dood", weet Pedro te vertellen.

En dat kon Tom beamen. Voor het tv-programma ‘De Idioten’ ging hij samen met Pedro extreem duiken. Volledig uitgerust, niets aan de hand, dook Pedo na een korte cursus het water in. Tot hij geen zuurstof meer kreeg. “Ik wou teken doen, maar ik wist niet meer wat het teken voor 'geen zuurstof' was. Dus ik doe van alles en iedereen was maar aan het lachen”, vertelt hij.

Omstaanders dachten dat Pedro gewoon wat onnozel aan het doen was, dus niemand ondernam actie. “Maar ik was echt aan het stikken”, gaat hij verder. Gelukkig had Tom al snel door dat er meer aan de hand was. Hij merkte op dat de zuurstof niet openstond. "Dan is hij als de bliksem naar de slang gelopen en heeft hij die opengezet", klinkt het. “Ja, je hebt echt geluk gehad”, aldus Tom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws