Sam Gooris doet onthulling over Kelly Pfaff: iedereen staat met mond vol tanden showbizz
showbizz

Sam Gooris doet onthulling over Kelly Pfaff: iedereen staat met mond vol tanden

Sam Gooris doet onthulling over Kelly Pfaff: iedereen staat met mond vol tanden

23 jaar geleden stapten Sam Gooris en Kelly Pfaff in het huwelijksbootje. Ze vormen tot op vandaag een van de sterkste showbizzkoppels van Vlaanderen. Maar we weten nog lang niet alles over hen.

In ‘Beste Kijkers’ wist Sam Gooris het publiek even stil te krijgen met een straffe onthulling. Hij verkondigde dat hij maar liefst drie keer getrouwd is. Het publiek en gasten Laura Tesoro en Jens Dendoncker keken hem even verbouwereerd aan. “Wel altijd met dezelfde, hé”, zette hij het voorval meteen recht.

Hun eerste huwelijk vond plaats in Zwitserland. Hun bruiloft dan in Dworp. En na vijftien jaar, speciaal voor hun jubileum, vloog het koppeltje naar Las Vegas om elkaar daar voor de derde keer het jawoord te geven. En binnenkort komt er misschien een vierde huwelijk aan.

Nu zijn Sam en Kelly namelijk 23 jaar getrouwd. “Dus ik moet stilaan iets beginnen te plannen voor over twee jaar”, bedenkt Sam zich. Als het van hem afhangt, is het voor hun 25ste trouwverjaardag weer groot feest bij de Pfaffs. "Ik wil gerust nog eens voor een vierde keer met mijn vrouwke trouwen’, besluit hij. Daarmee scoort hij vast goede punten thuis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws