Sam Gooris klapt uit de biecht: pijnlijke ervaring met Jean-Marie Pfaff showbizz
showbizz

Sam Gooris klapt uit de biecht: pijnlijke ervaring met Jean-Marie Pfaff

Sam Gooris klapt uit de biecht: pijnlijke ervaring met Jean-Marie Pfaff

Sam Gooris was gisterenavond te gast in ‘Beste Kijkers’. Een passage die niet onopgemerkt voorbijging. Hij deed er een nogal opvallende onthulling over zijn schoonvader Jean-Marie Pfaff, die iedereen van zijn stoel blies.

Toen Sam Gooris een aantal jaar geleden eens serieus de bloemetjes buiten had gezet, raakte hij in een nogal onaangename situatie met zijn schoonvader verwikkeld. Hij woonde samen met Kelly Pfaff in bij zijn schoonouders. En het was een nacht die Sam niet snel zal vergeten.

Hij wilde zijn dochter Shania nog een zoen geven voor hij ging slapen. Maar die lag tussen haar grootouders in. En ook Sam viel naast hen in slaap. “Ik heb toen in mijn slaap mijn schoonvader stevig vastgepakt en hem gekust”, vertelt Sam in 'Beste Kijkers'. Maar het ergste was: “Zij sliepen onder een vliegennet. Dus toen Jean-Marie wakker werd en me wegduwde, geraakte ik niet eens uit het bed, want ik zat vast in dat net."

Toen Sam de volgende ochtend aan de ontbijttafel verscheen, dacht hij nog dat het allemaal maar een bizarre droom was. Maar niets was minder waar. Voor ons een hilarisch verhaal, maar voor Sam een enorm gênant moment.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws