Tinne Oltmans openhartig over ervaringen met intieme scènes: "Dit is not done" showbizz
showbizz

Tinne Oltmans openhartig over ervaringen met intieme scènes: "Dit is not done"

Tinne Oltmans openhartig over ervaringen met intieme scènes: "Dit is not done"

Als actrice intieme scènes spelen, is vaak part of the job. Als je tegenspeler - net zoals bij Tinne Oltmans in 'Lisa' - je partner is, dan valt dat best mee. Maar soms is het andere koek.

Op het einde van het vorige seizoen van de telenovelle zagen we Lisa en Jonas elkaar het jawoord geven. Maar ook in het echte leven vormen de twee een koppel. Op de set sloeg de vonk tussen Tinne Oltmans en Oscar Willems over. Verliefde scènes spelen met je lief is waarschijnlijk niet de allermoeilijkste opdracht.

Maar dat is soms wel een ander paar mouwen. Als actrice kan het wel vaker voorvallen dat je intieme scènes moet spelen. Of dat je je partner een ander ziet kussen op de set. “Dat hoort gewoon bij de job”, vertelt Tinne in HLN Showbits. Daar heeft ze dan ook geen enkel probleem mee. Al doet ze dat toch niet altijd met volle goesting.

Bij de ene tegenspeler gaat dat al eens makkelijker dan bij de andere. “Soms moet je ook kussen met mensen waarmee je absoluut niet wil kussen”, geeft Tinne toe. Namen noemt ze niet, maar één ding maakt ze heel duidelijk. “Tandenpoetsen is wel heel belangrijk voor mij. Dat gebeurt niet altijd en dat is minder tof”, klinkt het. Hopelijk heeft ze bij Oscar niet te klagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws