Volgers maken zich grote zorgen over gezondheid Sven Ornelis: "Wees voorzichtig" showbizz
showbizz

Volgers maken zich grote zorgen over gezondheid Sven Ornelis: "Wees voorzichtig"

Volgers maken zich grote zorgen over gezondheid Sven Ornelis: "Wees voorzichtig"

Sven Ornelis plaatst een opmerkelijk bericht op zijn Instagrampagina. Verschillende volgers uiten meteen hun bezorgdheid in de commentaren.

Sven Ornelis deelde eerder al dat hij niet zo’n goed nieuws heeft gekregen van zijn dokter. Hij had last van duizeligheid en een hoge bloeddruk, waardoor hij nu zijn levensstijl moet aanpassen. Zo moet hij gezonder eten en meer bewegen. Sven is echter niet bij de pakken blijven zitten, want hij heeft al enkele kilo’s kwijtgespeeld.

Momenteel vertoeft de radiopresentator in Zuid-Afrika waar hij duidelijk geniet van de prachtige natuur. Hij maakte daar al enkele mooie wandelingen en daar vertelt hij nu opnieuw meer over. Echter merken zijn volgers meteen iets op aan de foto, want we krijgen Sven te zien met een wandelstok in de hand.

“Een stick om deftig overeind te blijven, want dat was nodig vandaag. Wat een pittige hike was dat opnieuw”, aldus Sven. In de commentaren staat het vol met bezorgde berichtjes. “Toch voorzichtig zijn hé, we hebben je nog hard nodig” en “Wees voorzichtig” klinkt het onder meer. Anderen wensen hem dan weer een fijne vakantie toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws