Wendy Van Wanten sukkelt enorm met haar gezondheid: "Daar vreesde ik al voor" showbizz
showbizz

Wendy Van Wanten sukkelt enorm met haar gezondheid: "Daar vreesde ik al voor"

Wendy Van Wanten sukkelt enorm met haar gezondheid: "Daar vreesde ik al voor"

Wendy Van Wanten heeft al een hele tijd enorme last van haar linkerknie. Eén MRI-scan later weet ze eindelijk wat er aan de hand is.

Wendy Van Wantens knie laat het al een hele tijd afweten. Om de pijn te verlichten, kreeg ze eerder al een cortisonespuit van de dokter. Een goeie maand later weet Wendy eindelijk wat de oorzaak van haar pijn is.

Het doktersverdict: een gescheurde meniscus. “Daar vreesde ik al een beetje voor”, geeft Wendy toe in Primo. Het goede nieuws is dat de meniscus niet volledig doorgescheurd is en dat ze voorlopig niet onder het mes moet. Haar dokter heeft haar wel enkele weken platte rust voorgeschreven.

Maar van rusten zal er wellicht maar weinig in huis komen. The show must go on. “Rusten, dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan”, gaat ze verder. “Ik moet ondertussen wel blijven optreden natuurlijk. Ik kan de fans niet in de kou laten staan”, aldus Wendy. Gelukkig is haar vriend Frans er nog om haar de komende weken goed in de watten te leggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws