Zo zal Herman Verbruggen afscheid nemen van personage 'Markske': "Twijfel nu al" showbizz
showbizz

Zo zal Herman Verbruggen afscheid nemen van personage 'Markske': "Twijfel nu al"

Zo zal Herman Verbruggen afscheid nemen van personage 'Markske': "Twijfel nu al"

Herman Verbruggen vertolkte jarenlang de rol van Mark Vertongen in ‘F.C. De Kampioenen’. Nu praat hij openlijk over een definitief afscheid.

Het Laatste Nieuws spreekt met Herman Verbruggen, beter bekend als Mark Vertongen, omdat er een nieuw bordspel over de serie uitkomt. Het succes blijft na al die jaren nog zeer groot, maar is het genoeg geweest voor de acteurs? Danni Heylen bekende al eerder dat er een dag zal komen dat ze afscheid neemt van Pascale, maar hoe zit dat voor Herman?

“Nee. Hoe kan ik daar nu afscheid van nemen?”, zegt Herman. Zelfs als hij geen kleren van Mark Vertongen aanheeft, wordt hij nog steeds aangesproken op straat. “Ah hier, dat is Mark Vertongen van ‘F.C. De Kampioenen”, klinkt het vaak. Ook spreekt hij klare taal over acte de présences en fandagen. “Ja, dat zou kunnen dat je dat afbouwt”, bekent Herman.

“Er komt een punt, en ik heb dat nu al soms dat ik twijfel, dat ik denk: ‘mannen, allee die bril opzetten, dat oranje jasje… Vind ik dat eigenlijk nog leuk?’”, onthult hij. Dat heeft vooral te maken met zijn eigen leeftijd en de leeftijd van het personage. “Als het plaatje niet meer klopt, dan moet je dat ook niet meer doen”, besluit Herman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws