‘Anderlecht gaat waanzinnige transfer van 20 miljoen euro realiseren’ Sport
Sport

‘Anderlecht gaat waanzinnige transfer van 20 miljoen euro realiseren’

‘Anderlecht gaat waanzinnige transfer van 20 miljoen euro realiseren’

RSC Anderlecht is van plan om zich in januari opnieuw te roeren op de transfermarkt. Paars-wit mikt op enkele versterkingen, maar ziet mogelijk ook één van zijn meest getalenteerde spelers vertrekken.

Zo nemen de geruchten omtrent een vertrek van Yari Verschaeren steeds meer toe. Volgens Italiaanse media is de aanvallende middenvelder op weg naar subtopper Atalanta. De club uit Bergamo voert de forcing voor Verschaeren. Wat de blessure van Verschaeren hiervoor betekent, is nog afwachten. Maar het neemt de interesse (nog?) niet weg.

Atalanta zou volgens de laatste geruchten maar liefst 15 miljoen euro veil hebben voor Verschaeren. Het zou zelfs bereid zijn om 20 miljoen euro op te hoesten om Anderlecht over de streep te trekken.

Deal snel rond?

Verschaeren gaf eerder deze week nog aan dat hij nog even bij RSCA wil blijven, maar tegen een aanbieding van 20 miljoen zegt paars-wit wellicht niet zomaar 'neen'. Volgens Italiaanse media zou de transfer zelfs snel in kannen en kruiken zijn. Voor Anderlecht zou het een waanzinnige transfer zijn, dat is zeker. Maar eerst afwachten dus hoe lang Verschaeren aan de kant staat...

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws