'Club Brugge wil wonderkind afsnoepen van KRC Genk'

mannaert 18
Club Brugge en KRC Genk worden steeds meer concurrenten van elkaar. Vooral door de financiële slagkracht van beide clubs. En zo komen ze ook vaker in elkaars vaarwater terecht.
Dat is in het verleden al een paar keer gebeurd en nu blijkbaar opnieuw. Al draait het deze keer niet om de centen. Zowel Club Brugge als KRC Genk azen volgens turkse bronnen immers op de 17-jarige Ömer Faruk Beyaz, aan het einde van het seizoen transfervrij op te pikken bij Fenerbahçe.
De centrale middenvelder, die ook als rechtsbuiten kan spelen, wordt omschreven als een wonderkind en is ook Turks jeugdinternational. Maar Club Brugge en KRC Genk zijn niet de enige clubs die belangstelling tonen. Er is ook sprake van Rennes, Real Sociedad, Bologna en RB Salzburg. AZ zou zelfs al aan het onderhandelen zijn.

Roer omgegooid

Het is niet abnormaal dat beide Belgische topclubs zich in de strijd om internationale talenten mengen. Club Brugge heeft het roer enkele jaren geleden omgegooid en ook KRC Genk gaat al langer die toer op.
Omdat ze beiden ook een goede naam hebben in het buitenland, maken ze steeds meer kans om zo'n talenten binnen te halen. Afwachten of dat ook in dit dossier mogelijk zal zijn.