Er moet Wout Van Aert absoluut iets van het hart: “Ik heb daar eigenlijk geen zin in” Sport
Sport

Er moet Wout Van Aert absoluut iets van het hart: “Ik heb daar eigenlijk geen zin in”

Er moet Wout Van Aert absoluut iets van het hart: “Ik heb daar eigenlijk geen zin in”

Wout Van Aert werd gisteren knap derde in de derde Alpenetappe van de Ronde van Frankrijk. Dat bewijst dat de beste wielrenner van het moment dit soort etappes in de toekomst misschien ook wel winnen.

"Ja, misschien wel”, zegt van Aert in een interview met Sporza. “We moeten nu altijd in het peloton blijven. De enige gasten die voorblijven, die komen uit de vroege vlucht. Natuurlijk zien die ook enorm af, want die moeten heel de dag het verschil maken. Maar misschien zit dat er wel in, ja."

Of hij de volgende drie dagen telkens weer voluit zal gaan, kan Van Aert nog niet zeggen. “Ik heb eigenlijk geen zin om aan de volgende dagen te denken”, aldus de Kempenaar. “Ik ben echt helemaal naar de kloten. We hebben sowieso gezegd om pas morgen te beslissen hoe ik het weekend ga aanpakken. Ik heb natuurlijk hoge ambities voor het WK. In functie daarvan zullen we zien wat er nog te rapen valt voor mij in het weekend”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws