Hans Vanaken haalt zwaar uit bij Club Brugge Sport
Sport

Hans Vanaken haalt zwaar uit bij Club Brugge

Hans Vanaken haalt zwaar uit bij Club Brugge

Hoewel Hans Vanaken niet bekendstaat om grootspraak, weet hij wel de juiste snaar te raken wanneer hij zijn woorden kiest. Ondanks zijn gebruikelijke terughoudendheid, heeft de Rode Duivel nu genoeg van alle kritiek die hij het afgelopen seizoen te verduren kreeg. Na een indrukwekkende prestatie op het veld van Osasuna vond de middenvelder het moment gekomen om te reageren.

"In het vorige seizoen was het niveau van het hele team niet optimaal, wat het lastig maakte om als individu uit te blinken - zo werkt het nu eenmaal," verdedigt hij zichzelf krachtig in Het Nieuwsblad. "Desondanks wist ik veertien doelpunten te maken en zeven assists te leveren."

"Zo rampzalig zal het dus allemaal niet geweest zijn, veronderstel ik." Hij concludeert: "Iedereen heeft recht op zijn mening, maar ik besteed er geen aandacht aan, omdat het verspilde energie is. Toch vond ik de twijfels ongegrond."

Met deze zelfverzekerde woorden geeft Vanaken duidelijk blijk van zijn vastberadenheid om zich niet door twijfels te laten weerhouden en te blijven streven naar succes op het veld.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws