Jasper Philipsen op weg naar deze nieuwe ploeg: "Ettelijke miljoenen" Sport
Sport

Jasper Philipsen op weg naar deze nieuwe ploeg: "Ettelijke miljoenen"

Jasper Philipsen op weg naar deze nieuwe ploeg: "Ettelijke miljoenen"

Over de toekomst van Jasper Philipsen is er nog geen duidelijkheid. Hij kan bij Alpecin-Deceuninck bijtekenen, maar er zijn nog andere teams die aan zijn mouw trekken.

Ook BORA-hansgrohe en UAE Team Emirates zijn zeer geïnteresseerd in de diensten van Philipsen. Bij UAE zou hij een zeer mooi bedrag kunnen verdienen. Alleen zal hij dan wel de spotlights moeten delen met Tadej Pogacar.

Zo kan er zich in de Tour een probleem stellen. Pogacar wil daar voor de eindwinst gaan, terwijl Philipsen er de groene trui wil en sprintzeges wil boeken. Die twee combineren in één ploeg is niet evident. Toch hoeft dit volgens oud-renner Johan Vansummeren geen groot probleem te zijn.

“Als dat niet zo is, dan stopt het natuurlijk onmiddellijk. Ik kan me echter niet voorstellen dat dit onderwerp nog niet besproken is", zegt Vansummeren in Het Belang van Limburg. “Trouwens, als je een renner ettelijke miljoenen betaalt, dan wil je die ook op het allerhoogste toneel zien acteren."

"Bovendien zie ik Pogacar de sprint wel eens aantrekken voor Philipsen, als de gelegenheid zich voordoet", gaat Philipsen voort. "Volgens mij kan de Sloveen ervan genieten als hij een perfecte lead-out uitvoert voor een ander.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws