José De Cauwer doet zeer straffe uitspraak over Remco Evenepoel: "Dat is mijn overtuiging" Sport
Sport

José De Cauwer doet zeer straffe uitspraak over Remco Evenepoel: "Dat is mijn overtuiging"

José De Cauwer doet zeer straffe uitspraak over Remco Evenepoel: "Dat is mijn overtuiging"

Remco Evenepoel maakte weer indruk in de Ronde van Algarve. Nog maar eens. José De Cauwer schrikt er alvast niet meer van.

“Het is natuurlijk nog geen Tirreno-Adriatico. Dat is voor binnenkort. Maar… ik durf op den duur niet meer te beweren: ‘Dat kan hij niet’. We hebben het al meermaals zitten denken. Zoals ­vorig jaar, op het EK tijdrijden. ­Tegen grote motoren, op een vlak parcours – niet meteen zijn ding. Of in de finale van de Clásica San Sebastián. Je zit naar dat ­kereltje te kijken en zegt: ’Neen, onmogelijk. Straks wordt hij ingelopen en is de conclusie: ‘Tof man, goed geprobeerd’. Toch lapt hij het, keer op keer. Telkens weer verrast hij mij. Ons allemaal", zegt De Cauwer in Het Laatste Nieuws.

"En dat zal hij blijven doen", voorspelt De Cauwer. "Het zwengelt het verwachtingspatroon steeds meer aan. We mogen het zeker niet vanzelfsprekend gaan vinden. Maar wel groeit bij mij de overtuiging: niets is nog onmogelijk met deze jongen. Fenomenaal, is hij.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws