Kat Kerkhofs kondigt terugkeer van Dries Mertens naar België aan Sport
Sport

Kat Kerkhofs kondigt terugkeer van Dries Mertens naar België aan

Kat Kerkhofs kondigt terugkeer van Dries Mertens naar België aan

Dries Mertens heeft afgelopen seizoen de Turkse titel gepakt met Galatasaray, waarmee hij voor het eerst in zijn professionele carrière kampioen werd. De 36-jarige (ex?) Rode Duivel kan dan ook tevreden terugkijken op zijn tijd in Turkije. Zijn contract bij Galatasaray is automatisch met één seizoen verlengd, maar dat zal ook meteen zijn laatste seizoen bij de club zijn.

Volgens zijn vrouw, Kat Kerkhofs, zal Mertens volgend jaar terugkeren naar België. In de podcast 'Gossip Guy' onthulde ze dat ze nu een jaar in het buitenland hebben gewoond en dat ze naar hun tweede en tevens laatste jaar gaan. Hoewel ze niet specifiek vermeldt wat Mertens' toekomst in het voetbal zal zijn, lijkt het erop dat hij dan stopt.

Kat geeft aan dat ze veel zullen reizen, wat erop zou kunnen wijzen dat Mertens zijn keuze al heeft gemaakt. Of hij nu bij een Belgische club speelt of zijn voetbalschoenen aan de haak hangt, het is duidelijk dat Mertens en Kat van plan zijn om hun tijd in het buitenland af te sluiten en terug te keren naar België.

16 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws