Lokeren kan via achterpoortje tóch nog in Jupiler Pro League blijven Sport
Sport

Lokeren kan via achterpoortje tóch nog in Jupiler Pro League blijven

Lokeren kan via achterpoortje tóch nog in Jupiler Pro League blijven

Sporting Lokeren verloor zondagavond van Anderlecht en zo is het lot van de Waaslanders bezegeld. Vanaf volgend seizoen spelen ze in 1B. Of toch niet? Het kan immers nog steeds anders lopen.

Door de verschillende schandalen die de jongste maanden uitlekten en enkele clubs in een negatief daglicht stelden, mag Lokeren nog steeds hopen op een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League.

Op sportief vlak is het lot van Lokeren dan wel bezegeld, er is nog steeds een achterpoortje. Als KV Mechelen en Waasland-Beveren straks effectief schuldig worden bevonden aan matchfixing en degraderen, kan Lokeren mogelijk toch nog in eerste klasse blijven.

Ook Moeskroen, dat omwille van witwaspraktijken in vieze papieren zit, dreigt naast een licentie te grijpen en verplicht te moeten degraderen. En ook die zaak opent perspectieven voor Lokeren. Het wordt dus hoe dan ook nog even bang afwachten voor De Tricolores.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws