Michel Wuyts onthult triest nieuws over José De Cauwer: "Niet meer" Sport
Sport

Michel Wuyts onthult triest nieuws over José De Cauwer: "Niet meer"

Michel Wuyts onthult triest nieuws over José De Cauwer: "Niet meer"

Michel Wuyts moest eind 2022 verplicht met pensioen gaan bij de VRT. Intussen is Wuyts werkzaam bij VTM. Wuyts vormde jarenlang een vaste tandem met José De Cauwer.

Toch heeft Michel aan José geen vriend overgehouden. “We hebben elkaar sinds mijn vertrek vorig jaar niet meer gehoord of gezien", vertelt Wuyts in HUMO. "Ik hem niet. En hij mij niet. Ik weet dat dat vreemd overkomt. We waren gewoon goede collega’s.”

Het afscheid bij de VRT kwam keihard aan. "Het was een stevige oplawaai, kan ik u zeggen, om te móéten stoppen bij de VRT en niks meer te kunnen doen als freelancer", zegt hij. Gelukkig kwam VTM meteen met een voorstel. “Het persbericht over mijn pensioen bij de VRT was nog geen vijf minuten verstuurd of DPG Media hing al aan de lijn", zegt Wuyts daarover.

Energie

"Vergeet niet: ik schrijf al lang columns voor Het Laatste Nieuws en dat gaat altijd heel correct", vervolgt de wielercommentator. "Wat DPG voorstelde, voelde als een gouden bod. We hebben een paar keer op een geheime plek afgesproken en kwamen heel snel tot een akkoord, zowel inhoudelijk als financieel. Ik heb nog te veel goesting en energie om te stoppen."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws