Spanje bezorgt Duitsland na experimentele topper ijskoude douche in minuut 96 Sport
Sport

Spanje bezorgt Duitsland na experimentele topper ijskoude douche in minuut 96

Spanje bezorgt Duitsland na experimentele topper ijskoude douche in minuut 96

Duitsland en Spanje zijn met een gelijkspel aan de nieuwe campagne in de Nations League begonnen. Na een doelpunt van Timo Werner leek Duitsland lange tijd op weg naar de drie punten, maar in blessuretijd van de partij besliste José Gaya daar anders over.

In een experimentele topper zagen we zowel bij Duitsland als bij Spanje enkele nieuwe namen en debutanten. Bij Duitsland dweilde Atalanta-speler Robin Gosens de linkerflank af, terwijl Barcelona-goudhaantje Ansu Fati na rust inviel bij Spanje.

De eerste helft was niet veel soeps en halverwege stond er dan ook nog een brilscore op het scorebord. Aan het begin van de tweede helft klom Duitsland op voorsprong. Werner maakte in de zestien ruimte voor zichzelf en trapte de bal hard binnen.

IJskoude douche

Duitsland kroop achteruit en Spanje vond geen openingen. Tot diep in blessuretijd. Rodrigo verlengde een ultieme voorzet en van dichtbij kon de mee opgerukte Gaya de bal tegen de netten prikken. 1-1 en een ijskoude douche voor Duitsland.

Overige resultaten:

Oekraïne-Zwitserland 2-1
Bulgarije-Ierland 1-1
Finland-Wales 0-1
Rusland-Servië 3-1
Turkije-Hongarije 0-1
Moldavië-Kosovo 1-1
Slovenië-Griekenland 0-0
Faeroër Eilanden-Malta 3-2

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws