Uitblinker Lestienne schiet Standard voorbij Lokeren en naast Club Brugge Sport
Sport

Uitblinker Lestienne schiet Standard voorbij Lokeren en naast Club Brugge

Uitblinker Lestienne schiet Standard voorbij Lokeren en naast Club Brugge

Standard heeft de druk bij Club Brugge gelegd. De Luikse topclub won vrijdagavond met 3-1 van Sporting Lokeren dankzij goals van Marin, Lestienne en Emond. Lokeren blijft rode lantaarn.

Standard was van meet af aan baas en dat resulteerde na een kwartier spelen in de openingstreffer. Lestienne stuurde Marin in het straatje, en die omspeelde Verhulst en legde beheerst binnen. Een kwartier later stond Lestienne zelf aan het kanon. Hij plaatste de bal mooi tegen de touwen en zo stond het 2-0.

Na de rust kabbelde de match maar wat verder. Lokeren probeerde, maar was niet bij machte om Standard iets te maken. In de slotfase vielen evenwel nog twee goals. Emond zorgde voor een nog ruimere voorsprong, en niet veel later tekende Deschacht op corner nog voor de eerredder.

Standard beent Club Brugge bij

Het bleef bij 3-1 en in de stand komt Standard nu op gelijke hoogte van nummer twee Club Brugge. Blauw-zwart neemt het zondag in eigen huis nog op tegen KRC Genk. Lokeren blijft ook na speeldag 26 allerlaatste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws