Veldrijders zijn zich er erg van bewust: “Met Mathieu van der Poel erbij gaat dit gewoon niet meer” Sport
Sport

Veldrijders zijn zich er erg van bewust: “Met Mathieu van der Poel erbij gaat dit gewoon niet meer”

Veldrijders zijn zich er erg van bewust: “Met Mathieu van der Poel erbij gaat dit gewoon niet meer”

Zondag staat voor de veldrijders de wereldbekercross van Koksijde op het programma. De voorbije twee edities gingen naar - wie anders? – Mathieu van der Poel.

Vorig jaar pakte Toon Aerts een mooie derde plaats, Wout Van Aert werd toen tweede. Aerts hoopt dit jaar minstens op een podiumplek, om zo de leidersplaats van Eli Iserbyt te kunnen aanvallen. “De kloof met Eli Iserbyt is groot maar na vier manches nog niet onoverkomelijk”, zegt Aerts aan Sport.be. “We zien wel wat het wordt na Koksijde."

De Belgische kampioen is alvast hoopvol. “Ik hoop op een snelle cross waar vanaf de eerste ronde het tempo zeer hoog ligt. Vorig jaar pakte ik in Koksijde mijn eerste podiumplaats in dat specifiek soort wedstrijden. Achteraf lukte mij dat nog eens in Zonhoven. Daarom zijn de verwachtingen toch wel groot. Nu Mathieu van der Poel erbij is gekomen, mag ik evenwel geen steken meer laten vallen", klinkt het beslist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws