Zeer slecht nieuws voor Lotte Kopecky Sport
Sport

Zeer slecht nieuws voor Lotte Kopecky

Zeer slecht nieuws voor Lotte Kopecky

Normaal gezien zou op 14 juni de Lotto Belgium Tour van start gaan in Mettet. Die zou vijf dagen duren. De organisatie moet echter de stekker uit de Ronde van België voor vrouwen trekken.

Samen met de Baloise Belgium Tour is de Lotto Belgium Tour de enige koers in België waar wereldtoppers naar afzakken in het vrouwenwielrennen. “Vorige vrijdag kregen we van een gemeente te horen dat ze niet konden instaan voor de signalisatie van parkeerverboden, éénrichtingsverkeer en het plaatsen van de omleidingen”, zegt organisator Tom Thienpont aan Het Nieuwsblad.

“Notabene van een gemeente waar de burgemeester een liefhebber is van de koers. De uitbesteding aan een externe firma was voor ons budgettair niet haalbaar en viel op korte termijn ook niet te realiseren", klinkt het.

Kopecky

Ook voor Lotte Kopecky is dit absoluut geen goed nieuws. Zij is een van de Belgische wereldtoppers en ze zou zo de kans krijgen om in eigen land te schitteren. Dat gaat nu dus niet door.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws