Zware clash in strijd om TV-rechten Jupiler Pro League: "Dit is erg jammer" Sport
Sport

Zware clash in strijd om TV-rechten Jupiler Pro League: "Dit is erg jammer"

Zware clash in strijd om TV-rechten Jupiler Pro League: "Dit is erg jammer"

De Pro League heeft nog steeds geen akkoord bereikt over de toekenning van de televisierechten. De magische kaap van 100 miljoen euro per seizoen is bereikt, maar nu woedt er een zware clash tussen de G5 (Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, Standard, KRC Genk) en de kleinere clubs.

Volgens Het Laatste Nieuws is er flink wat wrevel tussen de grote en de kleine clubs. "De grote clubs zouden het extra geld alleen onder zichzelf willen verdelen", schrijft De Tijd dan weer.

Pierre François, de CEO van de Pro League, hoopt alvast dat er op over twee weken wel sprake is van witte rook. François lijkt zich te ergeren aan de houding van enkele clubs.

Eigenbelang

"Soms heb ik het gevoel dat het voor de clubs steeds moeilijker wordt om het algemene belang boven het eigenbelang te stellen. Rekening houdend met de aanbiedingen die we ontvangen hebben, vind ik dat erg jammer", aldus François.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws