Aaron Blommaert onthult échte reden van vervanging door Aster bij 'The Voice' TV en Radio
TV en Radio

Aaron Blommaert onthult échte reden van vervanging door Aster bij 'The Voice'

Aaron Blommaert onthult échte reden van vervanging door Aster bij 'The Voice'

Position switch bij VTM! Aaron Blommaert gaat ‘The Voice Kids’ presenteren in plaats van ‘The Voice van Vlaanderen’. Aster Nzeyimana neemt plots zijn plekje naast An Lemmens in. Maar hoe denkt de 20-jarige presentator over zijn vervanging? Aaron reageert er voor het eerst op in HLN Showbits.

Na zes seizoenen nemen we afscheid van An Lemmens in ‘The Voice Kids’. We krijgen er Aaron Blommaert voor in de plaats, aan de zijde van Nora Gharib. An blijft wel aan de slag als presentatrice van ‘The Voice van Vlaanderen’, waar Aaron dan weer moest opstappen. De 20-jarige presentator moest zijn plekje afstaan aan Aster Nzeyimana, die binnenkort van de VRT overstapt naar VTM. Maar daar lijkt hij niet mee in te zitten.

“Ik ben supertrots en kijk er enorm hard naar uit”, reageert Aaron in HLN Showbits. De ervaring heeft hij in ieder geval al. “Ik mocht vorig jaar al An Lemmens’ sidekick zijn bij ‘The Voice van Vlaanderen’ en dat was geweldig leuk”, vindt de presentator. “Maar jammer genoeg zijn we nu uit elkaar gezet.” En daar is een simpele reden voor. “Het is niet zo dat ze ons niet meer bij elkaar wilden, maar ze vonden ‘The Voice Kids’ gewoon echt iets voor mij”, legt hij uit.

Goede keuze

“Daarom hebben ze mij samen met Nora bij ‘The Voice Kids’ gezet”, klinkt het. En dat lijkt een goede keuze geweest van VTM. “We hebben nu al een paar opnames gehad en het is wel echt enorm plezant”, denkt Aaron erover. “Het is alsof je een avond op café zit met het juiste drankje en de juiste temperatuur. Zo voelt het bij ‘The Voice Kids’.” Hoewel hij An aan zijn zijde zal missen, is de presentator er dus duidelijk op zijn plek.

Populair

Laatste nieuws