Aflevering van 'James De Musical' met Regi lokt massaal veel reacties uit: iedereen zegt hetzelfde TV en Radio
TV en Radio

Aflevering van 'James De Musical' met Regi lokt massaal veel reacties uit: iedereen zegt hetzelfde

Aflevering van 'James De Musical' met Regi lokt massaal veel reacties uit: iedereen zegt hetzelfde

Op donderdag 8 februari was Regi Penxten te gast in 'James De Musical'. Maar die aflevering werd - in tegenstelling tot alle andere - niet erg gesmaakt door kijkend Vlaanderen.

De aflevering van 'James De Musical' met Regi Penxten krijgt heel wat kritiek. Zo zijn veel mensen er niet over te spreken dat er enkel aandacht was voor zijn nieuwe vlam, Kristel Hubeny, en dat er een hele resem belangrijke vrouwen uit zijn leven vergeten werden.

"Andere belangrijke vrouwen uit het leven van Penxten werden wat jammerlijk doodgezwegen. Ex-vrouw Elke Vanelderen, bijvoorbeeld. En ook over Ann Vervoort, de voormalige frontvrouw van Milk Inc. die stierf aan een overdosis, en Karen Boelaerts, die de eerste nummers van de danceformatie inzong, werd met geen woord gerept", schrijft een recensent van HLN.be.

Geen respect

En ook de kijkers reageren verbaasd. "Leuk programma maar dan mag je geen stukken weglaten of verbloemen. Ten minste een melding over Anneke zou respectvol geweest zijn in plaats van selectieve waarheden te vertellen", "Spijtig dat er geen woord gezegd werd over Anneke ...", "Heel erg voor Elke Vanelderen, zij heeft toch ook een belangrijk deel van zijn leven uitgemaakt?", "Dit getuigt van geen respect. Denk eens aan je ex en kinderen ...", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws