Alle 'Thuis'-kijkers moeten hetzelfde kwijt over nieuwkomer brandweerman Cédric

231104cedricthuisvrt
'Thuis' heeft er weer een nieuw personage bij, brandweerman Cédric, vertolkt door Klaas Duyck. Op sociale media reageren de kijkers alvast bijzonder positief op zijn komst. 
Brandweerman Cédric maakte zijn intrede in 'Thuis' toen hij in de wijngaard van Feniks een brand moest komen blussen. Niet veel later belandde hij tussen de lakens bij Silke (Ivan Noa). Bij HLN Showbits onthulde acteur Klaas Duyck ook meer over zijn personage. 
“Ik speel een jonge gast die zonder enige connectie met de andere personages in de serie komt. Via via komt hij bij de jongeren terecht”, aldus Klaas. “Cédric staat heel vrij in het leven, maar hij wil ook een soort engagement aangaan in het leven, waar verantwoordelijkheid bij hoort. Dat is zijn idee van een goed persoon zijn, maar dat lukt niet altijd”, legde hij uit.

Goede aanwinst

Bij de kijkers wordt Cédric alvast erg goed onthaald. “Wat een hottie!”, “Ik denk dat hij een zeer goede aanwinst is. Ziet er een toffe gast uit. Hij mag blijven van de kijkers”, “Hallo!”, “Mooie man. Van mij mag hij blijven” en “Hij mag er zijn!”, klinkt het onder meer in de reacties op sociale media.